Home

.

Ikhwah & Akhwat Blogger

Assalamualaikum w.b.t.

In sha Allah ni entry pertama selepas balik dari maktab.....sebenarnya bukan balik bercuti,mcm cuti sem tu....tapi balik terus......habis dah segala pengajian sepanjang 5 tahun setengah kat maktab......huhu.....dah balik dekat 2 bulan baru rasa nak update....sebab xde masa and mood nak update pape memandangkan banyak sangat benda yang mengejutkan jadi after balik dari maktab ni......semuanya memerlukan kesababaran and doa untuk hadapinya......


apa2 pun semuanya dah berlalu......tak sangka gak betapa "rare"nya soalan temu duga hari tu....huhu....sedikit kecewa tapi memang Allah dah takdirkan......tapi tetap bersyukur sebab still lulus lagi interview cumanya tergolong dalam "calon simpanan" dalam erti kata lain xtau postingnya bila sebab terpaksa tunggu kekosongan yg ada baru bleh masuk.....sob3...... nak mengeluh pun tak boleh sebab rezeki masing-masing Allah dah tuliskan untuk hambanya...... so just keep praying and full of hope.......


tamat dah sketsa as a student kt ipg ni..... tak sangka semua pengalaman kat ipg sangat susah nak lupa......pengalaman sebagai pelajar....sebagai seorang aktivis dakwah and macam-macam lagi....pengalaman langgar peraturan....semua de.....semua pengalaman tu buat kte tersenyum jek bila ingat balik.....


thesis yang 5 buah tu pun dah siap and dah hantar.....semua tu rasa macam tak sangka boleh buat and siapkan......punyalah tidur sampai dekat pukul 5 pagi siapkan thesis ni....print and adjust setting bagai akhirnya.....inilah hasilnya penat lelah 5 tahun setengah.....tapi xdela kata 5 tahun setengah tu just fokus on thesis...thesis just actually 2,3 bulan jek siapkan....hehe.....


pintu pagar maktab yang sentiasa dalam kenangan.....hehe....bila teringat balik macam-macam cara and macam-macam helah nak cari jalan untuk keluar dari pintu pagar ni....kadang2 jiwa tu rasa macam memberontak jek nak keluar dari pintu pagar ni sebab dah rasa macam duduk dalam penjara.....tapi tup2 sekarang dah bebas dari lalu pintu pagar ni..... :-)


anak2 sedara yg sibuk nak jugak posing depan pintu pagar maktab ni.....once kalau suatu hari nanti mia and sofea ni belajar kt sni so bleh la gop mak cik dia ni jalan2 tengok maktab lama dia ni.....


apa2 pun terima kasih yang tak terhingga buat ayah yg banyak support belanja masa kt maktab ni....even dapat elaun tapi still elaun tak cukup gak....so terpaksa jugak kena minx duit poket dengan ayah......terima kasih tak terhingga and doakan anakmu ni dapat kerja untuk support ayah pulak......

ok that all untuk masa ni....jumpa lagi untuk entry akan datang assalamualaikum.....

::: Komen kalau suka :::

Comments
1 Comments
    
    

1 comments:

Лариса Иванова said...

Вижу ты Проститутка Днепропетровска. Мождет встретимся? Если да.. то пиши.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Komen Blog Ni

Get this widget here