Home

.

Ikhwah & Akhwat Blogger

Assalamualaikum w.b.t pembaca blog cahaya mataku yang setia.... Alhamdulillah sedar tak sedar admin dah berjaya tamatkan pengajian 5 tahun setengah di bumi besut ni..... tak sangka sangat....dulu...dulu....dulu bila dengar lima tahun setengah fuhh.......semput....rasa macam lamanya nak habiskan study......tapi tak sangka macam sekelip mata jek dah lima tahun.....

sekarang masa untuk tunggu ditemu duga jek......huhu.....semoga Allah permudahkanlah urusan ini mudah-mudahan sepertimana Allah permudahkan urusan sebelumnya......


we're done..... habis dah exam terakhir kami.....walaupun exam last ni sangat2 lah susah....pasal pengajian fiqh.....tapi disebabkan dah habis exam tu hilang rasa stress tu....sebab rasa happy dah habis menguasai diri lebih dari rasa stress td.....hehe.... sempat photoshoot depan dewan exam......


masa exam ni sebenarnya dah masuk musim hujan....tapi tak sangka habis jek exam hujan berhenti.....bagi ruang and peluang kami2 ni photoshoot....last moments.... :-)






last but not least....nilah wajah2 ulamak and ustaz2 yang ajar kami erti tarbiah....erti ilmu agama yang sebenar....syukran ustaz-ustaz....jasamu dikenang and memang tak akan boleh lupa....syukran jazilan ala kulli hal......

Assalamualaikum......

::: Komen kalau suka :::

Comments
0 Comments
    
    

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Komen Blog Ni

Get this widget here